LinkedIn Ads


Verwerf nieuwe leads met LinkedIn's betaalde campagnes


Een vaste aanwezigheid op LinkedIn is uiterst belangrijk voor alle
B2B-bedrijven. Met LinkedIn kunt u professionals uit elke sector gericht benaderen via het innovatieve advertentieplatform. Met meer dan 12 jaar ervaring in digitale marketing, kunnen wij u helpen om een doeltreffend bedrijfsprofiel en betaalde advertentiecampagnes op LinkedIn op te zetten.

Het voornaamste voordeel van LinkedIn is de gedetailleerde profielbepaling op basis van:

 • Woon- of arbeidsplaats

 • Huidig bedrijf en functie

 • Opleiding

 • Functieomschrijving & activiteiten

LinkedIn is 's werelds grootste netwerk voor professionals en biedt daarom aanzienlijke mogelijkheden op het gebied van nieuwe prospects en partners die mogelijk geïnteresseerd zijn in uw bedrijf.

Net als voor andere sociale-mediaplatforms volstaat het echter niet om alleen maar te beschikken over een bedrijfspagina. In plaats daarvan is het noodzakelijk dat een marketingstrategie en een redactionele kalender worden opgesteld om de pagina actief te houden, bovenop het beheer van betaalde advertentiecampagnes.

Dankzij een beproefde strategie voor dit sociale netwerk, is het mogelijk om:

 • Meer verkeer te genereren voor uw bedrijfswebsite

 • Uw zichtbaarheid en bekendheid te stimuleren

 • Meer te weten te komen over uw doelpubliek

 • Genereer nieuwe contactpersonen en leads
LinkedIn-campagnebeheerder


Mintense heeft aanzienlijke ervaring in het creëren en beheren van betaalde LinkedIn-campagnes. Wij kunnen voor u
campagnes opzetten op basis van vijf essentiële tools:


Tekstadvertenties - De eenvoudigste en meest economische optie, hoewel mogelijk minder doeltreffend, met advertenties die bestaan uit tekst, afbeeldingen en een titel. Met dit soort advertenties promoten wij uw bedrijf bij mogelijk geïnteresseerde contactpersonen.

InMail-berichten - Deze optie is zeer vergelijkbaar met e-mailmarketing en geeft u de mogelijkheid om gesponsorde berichten te sturen naar je actieve LinkedIn contactpersonen. Dankzij gerichte marketing, gepersonaliseerde inhoud en e-mails naar een specifiek publiek, komt u in contact met nieuwe prospects.

Gesponsorde inhoud - Het publiceren en sponsoren van inhoud die in de nieuwsfeeds van uw doelpubliek zal verschijnen (zelfs als dat niet uw volgers zijn).

Dynamische advertenties - Advertenties waarvan de inhoud dynamisch wordt gegenereerd op basis van profielen en de activiteit van het publiek. Deze advertenties kunnen tekst, afbeeldingen en een "call to action" bevatten die afgestemd is op het beoogde doel.

Display-advertenties - Met deze optie kunt u naast afbeeldingen en tekst ook audio- en video-elementen invoegen, zodat u verschijnt op de drukbezochte pagina's van LinkedIn. Met dit soort advertenties kunt u een groot publiek bereiken, waarvoor geen categorisering nodig is.


LinkedIn Sales Navigator


Om de verkoop zo goed mogelijk te laten verlopen, is er een andere tool op LinkedIn waarmee wij u kunnen helpen: de
Sales Navigator Professional. Met deze tool kunt u:

 • Potentiële klanten en accounts vinden in uw doelmarkt

 • Real-time informatie vinden om potentiële klanten te benaderen

 • Betrouwbare relaties opbouwen met bestaande en potentiële klanten


Mintense helpt u bij het bepalen van de doelstellingen en de te gebruiken tactieken. Aangezien deze tool voorbehouden is voor LinkedIn Premium-leden, is het dus nodig om een goed geplande strategie voor sociale verkoop te volgen.


LinkedIn recruiter


LinkedIn helpt u niet alleen bij de uitbreiding van uw klantenbestand, maar is ook een perfect platform voor
aanwerving. Dankzij de nauwkeurige targeting en profielbepaling is het erg gemakkelijk om de ideale professional voor uw bedrijf te vinden.

Wij begeleiden u bij uw wervingscampagnes, door gerichte strategieën te creëren rond een gepersonaliseerde InMail-boodschap. Bovendien zullen wij u ondersteunen bij het gebruik van LinkedIn Recruiter, de formule van het platform waarmee u honderden miljoenen professionals over de hele wereld kunt zoeken, contact met hen kunt opnemen en hen uiteindelijk kunt aannemen.

Contacteer ons


Wij beantwoorden u zo snel mogelijk


Neem contact op voor een gesprek over uw doelstellingen, projecten en activiteiten.


Of bel ons op +33 (0)7 55 02 21 75

Mintense SAS
150 avenue de l'Espace bâtiment A2
59118 Wambrechies


Rijsel, Frankrijk


Ik verklaar dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van persoonsgegevens.