E-Commerce


Profiteer dankzij onze strategieën ten volle van het potentieel van e-commerce

Onze e-commerce strategie biedt u alle nodige digitale marketing tools om de verkoop en omzet van uw webwinkel te bevorderen. Bovendien kunt u dankzij onze ervaring met internationalisering uw webwinkel optimaliseren en campagnes opzetten in elke gewenste taal.


SEO-optimalisatie


Om de concurrentie voor te zijn, is het voor een online winkel zeer belangrijk om bovenaan te verschijnen in de zoekresultaten van de belangrijkste zoekmachines.

De SEO-optimalisatie van onze e-commerce strategie omvat een grondige analyse van de trefwoorden die door potentiële klanten worden gebruikt om producten te vinden die in uw winkel worden verkocht, waarna deze één voor één worden geoptimaliseerd.

Om een hoge positie te behalen in de zoekmachines, is het van fundamenteel belang dat uw website compatibel is met mobiele toestellen. Vandaag de dag kopen steeds meer gebruikers online vanaf hun smartphone of tablet. Daarom maakt een website die snel laadt, overzichtelijk en klantvriendelijk is, vaak het verschil.

Bij e-commerce SEO is het technische SEO-gedeelte uiterst belangrijk, en dan vooral bij de opmaak van de beste contentstructuur, pagina-indelingen en productcategorieën.


Pay-per-Click


Om een toppositie in de zoekresultaten te veroveren moet men Pay-Per-Click campagnes opzetten. Het is voor een online winkel van cruciaal belang om advertenties te maken die zowel op zoek- als displaynetwerken verschijnen. Het verschil tussen de twee is dat bij de eerste, potentiële klanten uw advertenties te zien krijgen wanneer ze zoeken op Google. Bij de laatste worden uw advertenties en banners ook geplaatst op partnerwebsites van Google.


Remarketingcampagnes


Voor een e-commercebedrijf is het erg belangrijk om bezoekers te "achtervolgen". Daarom ontwikkelen wij voor u remarketingcampagnes waarmee u mensen die uw website hebben bezocht eraan herinnert om terug te komen, hen laat weten dat ze hun winkelmandje hebben achtergelaten, of hen uitnodigt om andere acties te ondernemen. Deze campagnes worden gepersonaliseerd naargelang de verschillende marktdoelstellingen en bezoekerstypes.


Google Shopping Campagnes


Google Shopping campagnes zijn een ideale tool voor e-commercebedrijven, en bevatten gedetailleerde informatie, waaronder afbeeldingen, prijzen en namen van uw webwinkel. Ze bieden eveneens de mogelijkheid om uw volledige assortiment onder te verdelen in groepen van gepersonaliseerde producten, op basis van hun eigenschappen (categorie, merk, enz.). Hiermee worden advertenties getoond aan gebruikers van zoekmachines die op dat moment al op zoek zijn naar het soort producten dat u verkoopt, wat betekent dat de kans groter is dat ze effectief een aankoop zullen doen.

 

Facebook Ads


Wij helpen u om advertentiecampagnes op te zetten die gericht zijn op uw doelgroep en markt. Het gaat hier niet alleen om het sponsoren van berichten, maar om het opzetten van een campagne die speciaal voor dit platform is gemaakt. Het is de bedoeling om potentiële klanten te bereiken via doelgroepprofielen, het invoegen van pixelcodes en vele andere geavanceerde technieken.Instagram Shopping


Dankzij Instagram Shopping wordt "impulsief winkelen" mogelijk met één enkele klik. Dit is één van de meest recente functies van dit sociale netwerk, en biedt enorme mogelijkheden voor e-commerce bedrijven. Uw Instagram-pagina verandert in een heuse etalage waar klanten aankopen kunnen doen. Het werkt heel eenvoudig: in de foto van een product staat een tag waarmee bezoekers met één klik worden doorgestuurd naar de bijbehorende productpagina op uw website, waar zij de aankoop kunnen voltooien.Nieuwsbrief


Als u uw mailinglijst van potentiële klanten wilt uitbreiden, zetten wij PPC-campagnes op Google, Facebook en Instagram op. Wij ontwerpen ook uw landingspagina op een dusdanige manier dat deze "koude leads" ertoe aanzet om zich in te schrijven voor uw nieuwsbrief.

Als u een e-commerce bedrijf heeft en het sneller wilt laten groeien, kies dan voor onze strategie. Neem vandaag nog contact op!

Contacteer ons


Wij beantwoorden u zo snel mogelijk


Neem contact op voor een gesprek over uw doelstellingen, projecten en activiteiten.


Of bel ons op +33 (0)7 55 02 21 75

Mintense SAS
150 avenue de l'Espace bâtiment A2
59118 Wambrechies


Rijsel, Frankrijk


Ik verklaar dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van persoonsgegevens.