Breid uit in het buitenland met onze internationale B2B-strategieën


Breid uit in het buitenland met onze internationale B2B-strategieën


Bent u een B2B die internationaal exporteert of wilt u uitbreiden naar het buitenland? Dan is onze Internationale B2B-strategie precies wat u nodig hebt.

Deze strategie, die Mintense al meer dan 12 jaar aan het verfijnen is, zal de waarde van uw merk opdrijven en uw verkoop doen stijgen. Het is een doeltreffende methode waarmee Belgische bedrijven naar het buitenland worden geholpen. Daardoor stijgt de verkoop, worden de verdelers gesteund, kunt u nieuwe importpartners vinden en krijgt u meer zichtbaarheid op beurzen. De strategie richt zich niet alleen tot exportbedrijven, maar ook tot EMEA-bedrijven die nood hebben aan een meertalige Europese strategie. Bovendien is het ook nuttig voor multinationals die in Europa willen investeren of een internationale strategie op poten willen zetten.Meertalige zoekmachines


Voor elk soort bedrijf is het van fundamenteel belang om bovenaan in de zoekmachines te verschijnen. Alleen zo verslaat u de concurrentie en kunnen potentiële klanten uw producten online vinden.

In het kader van de internationalisering moet de SEO-optimalisatie dus in verschillende talen gebeuren. Er moet ook speciale aandacht worden besteed aan de taal- en cultuurverschillen tussen bepaalde landen. Als u zich bijvoorbeeld op de Britse markt richt, moet Brits Engels worden gebruikt, terwijl een campagne die zich op de VS richt Amerikaans Engels moet gebruiken. Bovendien kunt u met grondige kennis van de mogelijkheden en uitdagingen op de doelmarkt gemakkelijker een internationale B2B-strategie optimaliseren. Mintense heeft aanzienlijke ervaring op dit gebied. Dit zijn de stappen die wij nemen om uw website te optimaliseren:

 • Analyse van uw bedrijf en uw concurrenten

 • Het opzetten van een lokale aanwezigheid in de gewenste landen door het bedrijf van de cliënt op te nemen in Google, Bing, Yandex en andere lokale cartografische diensten.

 • Meertalige SEO-optimalisatie om uw bedrijf vanuit het buitenland gemakkelijk vindbaar te maken

 • Optimalisatie van uw website voor mobiel gebruik, zodat gebruikers uw bedrijf kunnen vinden op hun smartphones en tabletsMeertalige Pay-Per-Click


Binnen onze Internationale B2B-strategie voeren wij meertalige Pay-Per-Click (PPC) campagnes op meerdere zoekmachines, waaronder Google, Bing, en Yandex. Het doel is om onmiddellijk leads te genereren, zodat uw aantal contacten, prospects en nieuwe potentiële klanten toeneemt. De soorten meertalige PPC-campagnes die wij voeren zijn:

ZOEKCAMPAGNES

Met deze campagnes verschijnt uw website in de vorm van advertenties bij de trefwoorden van de desbetreffende bedrijfssector. Dankzij geo-lokalisatie op basis van de locatie van de gebruiker van de zoekmachine, kunnen wij meertalige campagnes voeren in het Engels, Duits, Frans, Russisch, Nederlands, en Spaans. Dat betekent dat u potentiële klanten aantrekt op de markten waar u naar wilt exporteren.

ZOEKNETWERKCAMPAGNES

Met zoekcampagnes verschijnt uw website in de bovenste zoekresultaten wanneer gebruikers op bepaalde trefwoorden zoeken, en dit in de vorm van advertenties. Dankzij de geo-lokalisatie van advertenties, op basis van de locatie van waar de zoekopdracht wordt gegeven, kunnen wij meertalige campagnes opzetten (Engels, Duits, Frans, Russisch, Nederlands, Spaans). Zo trekt u potentiële klanten aan in de landen waar u naar wilt exporteren.

WEERGAVECAMPAGNES

Hiermee kunt u ook offline nieuwe gebruikers vinden. Geo-gelokaliseerde weergavecampagnes tonen uw advertenties aan gebruikers die op de partnerwebsites van Google surfen, en dit in de door u gewenste geografische gebieden.

REMARKETING/RETARGETING-CAMPAGNES

Met remarketingcampagnes "achtervolgen" wij gebruikers die reeds belangstelling voor uw bedrijf hebben getoond. Dit type PPC-campagne toont uw advertenties aan personen die uw website reeds bezocht hebben, en herinnert hen eraan om terug te keren.

MOBIELE CAMPAGNES

Dankzij mobiele geo-gelokaliseerde campagnes tonen wij uw tekst- en beeldadvertenties op smartphones, tablets en apps. Uw bedrijf zal in specifieke gebieden potentiële klanten kunnen aantrekken die mobiele toestellen gebruiken om op Google te zoeken en op de partnerwebsites van Google te surfen.

CAMPAGNES TER PROMOTIE VAN INTERNATIONALE BEURZEN

Wij kunnen online meertalige marketingcampagnes voor internationale beurzen opzetten, aan de hand van de volgende stappen: 

 • Een campagne vóór de beurs om uw doelpubliek op de hoogte te brengen van uw deelname aan een bepaalde beurs

 • Nabijheids-/zichtbaarheidscampagnes tijdens de beurs die potentiële klanten uitnodigen om uw stand te bezoeken, waarbij gebruik wordt gemaakt van alle beschikbare kanalen, waaronder Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, en Instagram Ads

 • Remarketing na de beurs, om de personen die uw stand hebben bezocht eraan te herinneren om uw website te bezoeken en contact met u op te nemenLinkedIn Ads


Aanwezig zijn op LinkedIn is erg belangrijk voor B2B-bedrijven die willen internationaliseren. LinkedIn is 's werelds grootste sociale netwerk voor professionals, waarmee een zeer specifiek doelpubliek kan worden geselecteerd en aangesproken. Wij maken campagnes op LinkedIn om:

 • Het webverkeer op de website van uw bedrijf te verhogen

 • De zichtbaarheid en populariteit van uw merk te stimuleren

 • Meer te weten te komen over uw doelpubliek

 • Nieuwe leads te genereren en nieuwe contacten te verwervenMeertalige website


Wij kunnen voor u een website maken met meerdere domeinen, nationale domeinen en subdomeinen. Voordat u een marketingstrategie toepast, moet een bedrijf dat naar het buitenland wil uitbreiden allereerst beschikken over een professionele meertalige website die SEO-vriendelijk is en een duidelijk merkimago uitstraalt. Daarom hebben wij een meertalige en veelzijdige CMS-software ontwikkeld waarmee een gecentraliseerd beheer mogelijk wordt voor grote EMEA-bedrijven en bedrijven die naar allerlei buitenlandse markten exporteren.


Advies


Onze adviesverlening begint met het verwerven van contacten en eindigt met het stimuleren van de verkoop, en draagt zo bij tot uw internationaliseringsproces. Als u een B2B-bedrijf bent dat exporteert of wil exporteren, een EMEA-bedrijf of een multinational met Europese of internationale ambities, kies dan voor onze internationale B2B-strategie. Neem nu contact op!

Contacteer ons


Wij beantwoorden u zo snel mogelijk


Neem contact op voor een gesprek over uw doelstellingen, projecten en activiteiten.


Of bel ons op +33 (0)7 55 02 21 75

Mintense SAS
150 avenue de l'Espace bâtiment A2
59118 Wambrechies


Rijsel, Frankrijk


Ik verklaar dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van persoonsgegevens.