Digitale Marketing op 360 graden


Een flexibele en gerichte strategie uitwerken is de kortste weg naar uitzonderlijke resultaten

Digitale marketing

Digitale marketing, ook wel webmarketing genoemd, is intussen een onvermijdelijke taak voor elk bedrijf. Of het nu de bedoeling is om producten of diensten te verkopen, of een e-commerce merk of een buurtwinkel te runnen, online marketing is tegenwoordig cruciaal voor de groei van uw bedrijf.

Maar wat houdt web- of internetmarketing nu eigenlijk in? Het is een vorm van marketing waarbij online kanalen worden gebruikt om verschillende doelen te bereiken: van het vergroten van de zichtbaarheid van een merk of bedrijf, tot het verhogen van de verkoop en uitbreiden van het klantenbestand.

Dit alles is alleen mogelijk met een nauwgezette en doordachte online marketingstrategie, waarbij rekening wordt gehouden met de karakteristieken van elk individueel bedrijf. Mintense is een internationaal digitaal marketingbureau met hoofdkantoor in Verona (Italië), dat gespecialiseerd is in webmarketing en online marketingadvies.

Wij werken al meer dan 12 jaar in webmarketing, en ontwikkelen samen met onze klanten de meest doeltreffende strategieën voor maximale winst, zowel op korte als op lange termijn.

Dankzij die ervaring ontwikkelen wij gepersonaliseerde marketingplannen op basis van de wensen van onze klanten, met een perfecte mix tussen SEO, pay-per-click campagnes (SEM, SEA), social media marketing en online PR.

Gezien onze ervaring in verschillende sectoren, met verschillende soorten bedrijven, producten en diensten, en met zowel kleine startups als grote internationale B2B en B2C-ondernemingen, bouwen wij moeiteloos gepersonaliseerde webmarketingcampagnes op.

Mocht u eigenaar of beheerder van een e-commerce bedrijf zijn, dan kunnen wij u een digitale marketingstrategie aanbieden die erop gericht is om uw merk te versterken en uw verkoop te verhogen. Dit zijn onze specialiteiten op het gebied van digitale marketing:

  • SEO

  • SEM, SEA

  • Facebook & Instagram promoties

  • Social media marketing

  • E-commerce SEO

  • Directe e-mailmarketing (DEM)

  • Online PR

  • Controle van campagneresultaten en conversies

Contacteer ons


Wij beantwoorden u zo snel mogelijk


Neem contact op voor een gesprek over uw doelstellingen, projecten en activiteiten.


Of bel ons op +33 (0)7 55 02 21 75

Mintense SAS
150 avenue de l'Espace bâtiment A2
59118 Wambrechies


Rijsel, Frankrijk


Ik verklaar dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van persoonsgegevens.