Internationale PPC


Begin uw SEA-traject met ons meertalig PPC-bureau


Onmiddellijke zichtbaarheid. Onmiddellijke resultaten.

Wilt u uw bedrijf online promoten via Search Engine Advertising (SEA)?

Wilt u uw verkoop stimuleren, uw klantenbestand uitbreiden en een sterk merk uitbouwen?

Mintense creëert al meer dan 12 jaar efficiënte Pay Per Click (PPC)-strategieën. Ons ervaren team helpt uw bedrijf om effectieve PPC-campagnes op te zetten voor Google en andere grote zoekmachines.Werk met ons uitgebreide bureau voor internationale PPC


De strategie van Mintense helpt u bij alle aspecten van een geslaagde PPC-campagne:

 • Dankzij een analyse van de sector en uw concurrenten krijgt u een beter inzicht in de behoeften van potentiële klanten en het online zoekgedrag.

 • Ontdek de zoektrends aan de hand van een analyse van de trefwoorden die relevant zijn voor uw bedrijf. Hiermee kunnen wij PPC-campagnes opzetten die afgestemd zijn op uw potentiële klanten.

 • Ons team kan u ook helpen om specifieke campagnes te voeren. Het maakt niet uit welke zoekmachine of welke moedertaal uw bedrijf gebruikt - wij kunnen helpen!

 • Permanent toezicht is essentieel om een effectieve PPC-campagne te voeren. Verhoog uw prestaties met ons, dankzij een geregelde rapportage van de campagneresultaten.


Haal concrete resultaten uit uw PPC-campagne


Er zijn talloze voordelen verbonden aan het gebruik van Pay Per Click-reclame.

Een PPC-campagne biedt uw bedrijf flexibiliteit op het gebied van geografische spreiding, tijdzones, profilering, talen en toestellen.

Met PPC is het tevens mogelijk om betaalde campagnes op te zetten die volledig zijn afgestemd op de behoeften van uw bedrijf.

In tegenstelling tot andere methoden betaalt u met PPC alleen wanneer gebruikers van de zoekmachine op uw advertenties klikken. Bovendien kiest u uw eigen budget geheel vrijblijvend.

Welke resultaten behaalt u met SEA-campagnes op meerdere zoekmachines?

 • U verhoogt de belangstelling, de bezoekers op uw website en de verkoop.

 • Leid gebruikers naar specifieke pagina's op uw website.

 • Help nabije klanten om uw bedrijf te vinden, en verhoog zo uw offline verkoop.

 • Promoot uw app.

 • Laat afbeeldingen en video's zien om de belangstelling en het aantal kliks te verhogen.

 • Benadruk specifieke producten en diensten die interessant kunnen zijn voor gebruikers.


Soorten Pay-Per-Click campagnes


Het mooie van PPC-advertenties is dat er, afhankelijk van de behoeften van uw bedrijf, verschillende campagnes kunnen worden gevoerd.

Zoekcampagnes - Dit zijn advertenties op zoekmachines die gebruikers die naar specifieke diensten zoeken trachten om te zetten in klanten, en dit door gebruik te maken van trefwoorden.

Displaycampagnes - Dit zijn banneradvertenties die op een netwerk van sites over het hele internet worden geplaatst, met als doel uw klantenbestand uit te breiden en uw merk te promoten.

Remarketing/retargeting campagnes - Dit zijn advertenties die getoond worden aan mensen die uw website reeds bezocht hebben, met de bedoeling om hen om te zetten in klanten.

Shopping campagnes - Dit zijn advertenties op Google en op het internet waar potentiële klanten kunnen zien welke producten u verkoopt. Uiterst handig en doeltreffend voor e-commerce bedrijven.

Mobiele campagnes - Deze advertentiecampagnes richten zich op gebruikers op een smartphone of tablet.

Weet u niet zeker welk soort campagne het meest geschikt is voor uw bedrijf? Neem contact op voor een gesprek over uw doelstellingen, projecten en activiteiten.


Neem contact op


Waar wij PPC toepassen 

Locatie, locatie, locatie!

Of uw bedrijf nu zijn producten of diensten wil promoten op Google Ads, Bing of Yandex.Direct, wij zorgen ervoor dat uw bedrijf zijn ideale klanten bereikt.


Google Ads (voorheen AdWords)

Groei met de hulp van 's werelds populairste zoekmachine.

Google Ads is een uiterst gevarieerd platform en biedt alle bovengenoemde soorten campagnes.

Wist u dat Mintense een gecertificeerde Google-partner is? Ons getalenteerde team kan meertalige PPC-campagnes voeren, wat betekent dat wij uw bedrijf meer bekendheid kunnen bieden en bijna overal leads kunnen genereren!

Dankzij Google's netwerk van Search Partners kan Mintense zowel globale als lokale strategieën ontwikkelen die gebruikers bereiken wanneer ze specifieke websites bezoeken, zoals YouTube, Amazon, en vele anderen.


Yandex.Direct

Als u uw activiteiten in Rusland wilt uitbreiden, moeten PPC-campagnes worden gevoerd op Yandex, de zoekmachine die 60% van de zoekopdrachten in de Russische taal verzorgt.

Mintense creëert specifieke Yandex-campagnes voor de B2B-sector, met de bedoeling exportbedrijven, groothandelaars en beurzen van dienst te zijn.

Yandex.Direct is uiterst geschikt voor B2B-bedrijven die naar deze markt willen exporteren.

Yandex omvat een zoeknetwerk dat niet alleen de Yandex zoekmachine behelst, maar ook belangrijke websites zoals Mail.ru, Banki.ru en Travel.ru. Hiermee kunt u niet alleen in Rusland, maar ook in alle voormalige Sovjetstaten Russischtalige klanten bereiken.

Wij helpen onze Yandex-klanten met het uitvoeren van een marktonderzoek, het zoeken naar relevante trefwoorden, en het bepalen van een doelgroep en een budget.

Bij Mintense maken wij verschillende soorten campagnes:

 • Zoekcampagnes - Gericht op het omzetten van Russischtalige zoekopdrachten in klanten.

 • Inhoudscampagnes - Samengesteld uit tekst en beelden, wordt gebruikt om het bedrijf meer bekendheid te geven en nieuwe klanten aan te trekken.

 • Remarketing campagnes - Om uw bedrijf te promoten bij gebruikers die uw website al hebben bezocht.

Net als bij Google is er de mogelijkheid om de campagneresultaten op te volgen met Yandex Metrica. Wij bezorgen uw bedrijf gegevensrapporten die u zullen helpen om uw resultaten en conversies beter te begrijpen.Bing Ads

Onderschat de kracht van Bing niet.
Om een volledig alomvattende strategie te hebben, kan het nuttig zijn om zoekcampagnes te voeren op zowel Bing als Google.

Bing is essentieel op Engelstalige markten zoals het VK en de VS. Meer dan 133 miljoen mensen zoeken via Bing - dat is bijna de helft van de bevolking van de Verenigde Staten!

Is Bing Ads geschikt voor uw merk? Laat ons u helpen dat te ontdekken. Ons behulpzame team zal u onze eerlijke mening geven over de vraag of uw bedrijf kan profiteren van deze lucratieve zoekmachine.

Chat met ons


Optimaliseer uw SEA-strategie met Mintense


De strategieën van Mintense beperken zich niet tot de keuze en creatie van een geschikte PPC-campagne.

Ons team van experts optimaliseert uw website en ontwikkelt SEA-strategieën in meerdere talen, waaronder Italiaans, Engels, Duits, Frans, Spaans en Nederlands.

Lees meer over onze internationale meertalige dienst voor exportbedrijven.

Contacteer ons


Wij beantwoorden u zo snel mogelijk


Neem contact op voor een gesprek over uw doelstellingen, projecten en activiteiten.


Of bel ons op +33 (0)7 55 02 21 75

Mintense SAS
150 avenue de l'Espace bâtiment A2
59118 Wambrechies


Rijsel, Frankrijk


Ik verklaar dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van persoonsgegevens.