Webdesign


Zet bezoekers om in klanten met een doeltreffende website


Is uw
website gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en visueel aantrekkelijk? Kunnen bezoekers er gemakkelijk door navigeren? Is de site geschikt voor mobiele toestellen? Als uw antwoord op één of meer van deze vragen "neen" is, dient u te overwegen om uw website een make-over te geven.

Een goede website is niet alleen aangenaam om naar te kijken, maar moet ook een unieke gebruikerservaring bieden die bezoekers omvormt tot klanten. Een snelle website, die gemakkelijk te begrijpen en te doorlopen is, is uiterst belangrijk om de mogelijkheden van digitale marketing ten volle te benutten.

Laat Mintense u helpen met het ontwerp van een krachtige website. Dit zijn de stappen die wij zullen ondernemen:


INLEIDENDE BRIEFING


Het begint allemaal met uw behoeften en uw
ideeën: waarover wilt u communiceren en wat is uw doel? Bij onze eerste besprekingen stippelen wij een strategie uit die het potentieel van uw website op het gebied van verkoop en toegankelijkheid tot nieuwe markten maximaliseert.


NIEUWE IDEEËN


Na de voorbereidende besprekingen en voor de aanvang van het ontwerpproces, bespreken wij nieuwe ideeën voor uw website. Wij werken aan de
structuur en de te volgen strategie, terwijl wij de markt, de relevante trefwoorden en de fundamentele kwesties inzake gebruiksvriendelijkheid analyseren.


ONTWERP


Wij maken verschillende voorstellen voor de
grafische vormgeving van uw website, waarbij iedere pagina een eigen kenmerkende stijl krijgt. Hier is uw mening van belang, aangezien verschillende ideeën voorstellen die aan uw verwachtingen voldoen.


FRONTEND


Onze frontend-ontwikkelaars bouwen, op basis van de
definitieve goedkeuring van het ontwerp, de website met inachtneming van moderne programmeernormen en compatibiliteit met mobiele toestellen.


ONTWIKKELING


Terwijl het frontend-werk wordt voltooid, ontwikkelen wij de
specifieke functiemogelijkheden van de website, waaronder galerijen, grafische effecten, productpagina's, contactformulieren, offerteformulieren, enz.


INHOUD


De inhoud is van fundamenteel belang voor een
goede zichtbaarheid op het gebied van SEO. Kwalitatieve inhoud op elke pagina garandeert goede resultaten op lange termijn. Om die reden zal ons team zowel technische als sectorspecifieke inhoud ontwikkelen op basis van uw advies.


TEST


Elke nieuwe website wordt grondig
getest, zowel extern door de klant als intern door ons team van ontwikkelaars.


PUBLICATIE


De website wordt
gepubliceerd, waarna de controlefase, de SEO-activiteit begint en het verkeer/conversies continu worden geanalyseerd.

Contacteer ons


Wij beantwoorden u zo snel mogelijk


Neem contact op voor een gesprek over uw doelstellingen, projecten en activiteiten.


Of bel ons op +33 (0)7 55 02 21 75

Mintense SAS
150 avenue de l'Espace bâtiment A2
59118 Wambrechies


Rijsel, Frankrijk


Ik verklaar dat ik het privacybeleid heb gelezen en akkoord ga met de verwerking van persoonsgegevens.